.....................................:::::::::::::::::::::::::::::::Oficjalne Forum D10_TEAM:::::::::::::::::::::::::::::::......................................
Jeśli zdarzy Wam sie jakaś idiotyczna rozmowa na PW (np. z farmą, wrogiem) i chcecie się podzielić tym z innymi to zapraszam do tego działu.
Dajcie się pośmiać innym
Więc może ja zacznę:
Smoleń po moim 3 ataku w dniu dzisiejszym: " JESZCZE TROCHE I BEDZIESZ PLAKAL "
Coin: "Bardzo sie boję bo mnie moja najlepsza farma straszy"
Smoleń: "W TYM MOMENCIE MNIE OBRAZILES DZIECIAKU NA ZYWAC MNIE FARMA"
Pisownia oryginalna
ja mialem kiedys od kolesia porshe_team pogrozki bo jechalem jego team pierw mnie straszyl pozniej zaczalem go jechac ... w dziale z wygranymi sa moje linki z wygranymi na nim
to po pewnym czasie mi pisal ze dobry ze mnie gracz i zebym do nich na admina dolaczyl
heh jakis miesiac temu to bylo
ogolnie to typ jest pierw kozakiem pozniej placze
znalazlem te pogrozki o ktorych wczesniej pisalem ... te sa akurat od eskoobar
http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/eskoobar/
pozdrawiam
Wchodzę w podania do teamu i widzę coś takiego:
"BoniekPL Wed, 30.01.2008 - 16:20:14
czesc chlopaki mam 8 lat i mam nowy komputer internet 126 mb czy moglbym dolaczyc do waszego timu"
no chyba go weźmiemy co? hihi
hehe ja mysle ze z takim netem to nas tu wszystkich pojedzie
^^
p.s. Zobacz jakich fajnych znajomych ma u siebie w teamie orginalne nicki
Ostatnio edytowany przez Pan Japa (2008-01-31 21:11:30)
Sprawa z Savvage po jednodniowym męczeniu go przez nasz Team:
no wiesz ale ja Cie nie rozumiem. myslisz ze przestane grac ? daremne. no coz porazek przybedzie ale wali mnie to. przynajmniej ja startuje do rownego sobie. juz zapraszalem na solowe
ty i twoj team juz prawie zjechaliscie mi nadwozie... ale zaden z was nie jest na tyle mocny zeby wyskoczyc jak rowny z rownym. ZAL.PL trudno no teraz bêde biedowal ale kapral tez nie zagra
i co bedziesz mnie jezdzil do konca zycia ? ile razy Ci mam powtarzac to co najabardziej mnie nurtuje... On jest rowny mi w tej GRZE. a Ty nie. i to mnie boli nie twoj atak... ciekaw jestem czy jakby gralp309 i my bysmy go zjechali dalbys se spokoj....
a kogo ty bronisz ? goscia ktory jest jedna lige wyzej ale jest slabszy ? i z jakiego powdou ? to jest gra. takim systemem jakim ty jedziesz to nikt by nie gral bo ktos kogos wyzwal. posluchaj sie chwile...
Nie muszę chyba tłumaczyć co pisałem w odpowiedziach generalnie przewodnia myśl to: D10 nie jest do atakowania
tylko po to by się go bać.
i znów: "juz nie mam nadwozia dopiales swego jestes zadowolony ??"
Odpisałem że jescze nie. z będę go tak trzymał przy zero nadwozia aż mi się znudzi
Odpowiedź: "Za co?"
Jak widac gość mięknie - zobaczymy za dwa, trzy dni